Madrid: Ana na Bojanu, pa na JJ

Izvor: B92, 02.Maj.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madrid: Ana na Bojanu, pa na JJ

Najbolje srpske teniserke očekuje težak žreb na turniru u Madridu, a sve se nalaze u istoj četvrtini, pa je moguć njihov duel već u drugom i trećem kolu.

Jelena Janković na startu igra sa Ukrajinkom Jelenom Svitolinom, Ani Ivanović će rivalka biti Medison Kiz iz Sjedinjenih Država, a Bojani Jovanovski Italijanka Karin Knap.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ukoliko i Ivanovićeva i Jovanovski budu uspešne u prvom kolu, međusobni susret ih čeka već u drugoj rundi, dok će Jankovićeva u slučaju pobede igrati sa pobednicom susreta između Ruskinje Anastasije Pavljučenkove i domaće teniserke Marija-Teresa Toro-Flor.

U trećem kolu ukrštaju se bolje iz tih duela, što znači da ukoliko do tada srpske teniserke budu izlazile kao pobednice, imaćemo predstavnicu u četvrtfinalu.

Za prvog nosioca na turniru u Madridu postavljena je Serena Vilijams, koja je slobodna u prvom kolu, a u drugom će igrati sa boljom iz duela Kineskinje Šuai Peng i Kurumi Nare iz Japana. Slobodne u prvom kolu su Na Li iz Kine, Poljakinja Agnješka Radvanjska i Simona Halep iz Rumunije. U istoj četvrtini kao srpske teniserke je Halepova, a u polovini Vilijamsova.

Turnir u Madridu igra se za nagradni fond od 3.671.405 evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žreb u Madridu: Srpski derbi Ane i Bojane u drugom, a Jelena čeka pobednicu u trećem kolu

Izvor: Blic, 02.Maj.2014

Žrebom na turniru u Madridu odlučeno je da sve tri srpske predstavnice budu blizu, pa će se Ana Ivanović i Bojana Jovanovski sastati ukoliko prođu prve prepreke na takmičenju, dok će ih projektovano u drugom trećem kolu čekati Jelena Janković...Ivanovićeva će u prvom kolu igrati protiv Medison...

Nastavak na Blic...

Težak žreb za srpske teniserke u Madridu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Maj.2014

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković sastaće se u prvom kolu turnira u Madridu sa Ukrajinkom Elenom Svijetolinom, odlučeno je danas žrebom održanom u glavnom gradu Španije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Madrid: Loš žreb za Srprkinje

Izvor: Sportal.rs, 02.Maj.2014

Srpske teniserke, imaće veoma težak žreb na turniru u Madridu. Naše tri najbolje plasirane teniserke, nalaze se u istoj četvrtini, pa ja moguće da ćemo videti njihove međusobne duele već u drugom, odnosno trećem kolu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.