Madonina - Čeka li nas kiša golova?

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madonina - Čeka li nas kiša golova?

Na programu je večeras veliki italijanski derbi.

Kako stvari stoje, večeras ćemo na "Đuzepe Meaci" gledati fantastičan "derbi Madonine".

Inter i Milan će odmeriti snage na stadionu koji dele u utakmici devetog kola Serije A, veoma važan meč za obe ekipe.

Utakmica će biti prenošena u 196 zemalja, a na samom stadionu biće 78 hiljada ljudi.

Italijanski mediji u prvi plan stavljaju duel argentinskih napadača, Maura Ikardija sa jedne i Gonazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Iguaina sa druge strane.

Obojica su pronašla željenu formu u poslednje vreme, pa nema sumnje da će sve oči biti uprte u njih večeras, očekujte golove, najveća je verovatnoća da će se u strelce upisati ova dva fudbalera.

Spaleti je izjavio da se ne boji i da će njegov tim "slaviti za istoriju", dok sa druge strane trener "Rosonera" Rino Gatuzo veruje da je njegova ekipa tehnički bolje potkovana od rivala.

Mediji na Apeninima ističu još nekoliko interesantnih duela, kao recimo duel iskusnog Handanoviča i talentovanog Donarume, sudar Perišića i Susa kao ključnih igrača svojih timova, ali i Naingolana i Bilje čiji duel bi mogao mnogo toga da reši u večerašnjem spektaklu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Anćeloti u problemima pred duel na "Parku prinčeva"

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018

Jedan od ključnih igrača bi mogao da propusti veoma važan meč u Ligi šampiona...U trećem kolu Lige šampiona, u okviru grupe C, u kojoj se nalazi i Crvena zvezda, na "Parku prinčeva" u Parizu će snage odmeriti PSŽ i Napoli...Napoli je pobedom nad Liverpulom u minulom kolu izbio na čelo grupe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.