Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 18:36

Mačvan potvrdio: Imam koronu, u bolnici sam

„Želim svima brz oporavak“, kaže košarkaški as

Još jedan srpski sportista kojeg je oborila koronaMilan Mačvan. Doskorašnji košarkaš, koji je nedavno objavio da je završio karijeru, smešten je u bolnicu Dragiša Mišović.

Mačvan je potvrdio na tviteru da je u bolnici, ali iz njegovih reči bi se zaključilo da nije u težem stanju.

Hvala svima na podršci, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tačko je da sam hospitalizovan u „Dragiši Mišović“ gde imam svu potrebnu negu i brigu. Svim zaraženima i bolesnima želim dobar i brz oporavak, a ostalima da slušaju i čitaju šta se piše i priča i da se čuvaju“, napisao je Mačvan na tviteru.

Prema zvaničnim izveštajima od danas, u Srbiji je testirano ukupno 447.317 osoba, od kojih je 16.420 potvrđenih slučajeva zaraze.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Košarka,   Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaš Milan Mačvan pozitivan na virus korona

Izvor: Radio 021, 06.Jul.2020

Srpski košarkaš Milan Mačvan zaražen je virusom korona, potvrdio je na svom tviter nalogu...Kako kaže, hospitalizovan je u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu i ima "svi potrebnu negu i brigu"...On se zahvalio na podršci..."Svim zaraženima i bolesnima želim dobar i brz oporavak, a ostalima da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.