MZT doveo Džoša Skota!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MZT doveo Džoša Skota!

Doskorašnji košarkaš univerziteta Kolorado Džoš Skot novi je igrač makedonskog šampiona ekipe MZT Skoplje, objavio je danas skopski klub.

Ovaj Amerikanac visok je 208 centimetara i igra na poziciji krilnog centra. Kako se navodi, tokom četiri godine igranja za Kolorado, postigao je više od 1.700 poena, 900 skokova i 100 blokada.

Skot ima 23 godine i ovo će mu biti prvi put da igra u Evropi.

Američki krilni centar je zvanično treće pojačanje MZT-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u letnjem prelaznom roku, nakon što je došao holandski reprezentativni bek Šarlon Klof, a srpsko krilo Đorđe Drenovac produžio ugovor.

Makedonski košarkaški šampion će u sezoni 2016/17. igrati Evrokup i Jadransku ligu, dok će se u domaćem prvenstvu uključiti tek u plej-ofu.

U Evrokupu se nalazi u Grupi C sa Unikahom, Bajernom iz Minhena, Budućnosti, Zenitom i Mursijom.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MZT doveo centra iz SAD

Izvor: B92, 26.Jul.2016

Doskorašnji košarkaš univerziteta Kolorado Džoš Skot novi je igrač makedonskog šampiona ekipe MZT Skoplje...Amerikanac je visok 208 centimetara i igra na poziciji krilnog centra, a ima 23 godine...Tokom četiri godine igranja za Kolorado, postigao je više od 1.700 poena, 900 skokova i 100 blokada...Američki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.