MURINJO ZAPRETIO: Pobedićemo sa 3:0

Izvor: JavneVesti.com, 08.Apr.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MURINJO ZAPRETIO: Pobedićemo sa 3:0

Srećnici poput Stouka i Galatasaraja izgube sa 2:0 ili 3:0, a neki, kao Arsenal, popiju šest komada. Mislim da će PSŽ biti među srećnicama, ali valjda vam je jasno da neće proći u polufinale - kazao je Murinjo

 
Bane čuvar neosvojive tvrđave!
U poslednjih godinu dana Čelsi je doživeo samo jedan poraz i već osam mečeva u svim takmičenjima na Stamford bridžu tim Žozea Murinja nije primio pogodak, pa zato i ne čudi što je Portugalac ubeđen da će „plavci“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << večeras (20.45) izboriti plasman među četiri najbolja tima u Evropi!
 
Glavni čuvar neosvojive tvrđave i kamene odbrane je Branislav Ivanović, koji je jedini igrač Čelsija sa odigranih svih 810 minuta ove sezone u Ligi šampiona. Takođe, Bane je već čekirao mesto u najboljoj postavi Premijer lige, pa uprkos porazu od 3:1 u prvom meču protiv PSŽ, Žoze kaže da ne brine za poslednju liniju i očekuje da napadači izrešetaju mrežu Francuza.
 
- Ceo svet zna kako se dolazi na Stamford bridž. Obučete odelo i kravatu, posmatrate kako vaš tim ne ulazi u kazneni prostor domaćina i čekate kad ćete i koliko golova primiti. Srećnici poput Stouka i Galatasaraja izgube sa 2:0 ili 3:0, a neki, kao Arsenal, popiju šest komada. Mislim da će PSŽ biti među srećnicama, ali valjda vam je jasno da neće proći u polufinale - kazao je Murinjo.

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.