MURINJO IZGUBIO ŽIVCE: Poručio igračima Rome da nemaju m**a i da su se us**li u Milanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 11:22

MURINJO IZGUBIO ŽIVCE: Poručio igračima Rome da nemaju m**a i da su se us**li u Milanu

Vučica elimisana iz Kupa Italije.

Februar je počeo katastrofalno za fubalere Rome. Remi bez golova protiv očajne Đemove na Olimpiku, a zatim eliminacija iz Kupa zbog poraza od Intera u Milanu. Više nego dovoljno razloga da trener Vučice Žoze Murinjo izgubi živce i žestoko iskritikuje svoje izabranike.

– Želim da znam zašto ste se, u meču u kome protiv sebe imate Inter, us**li u prvih 10 minuta? I želim da znam zašto ste se us**li u prvih 10 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmice sa Milanom? Svi, bez izuzetka – grmeo je Žoze, pišu italijanski mediji.

🎙️ Le parole di José Mourinho al termine di #InterRoma#ASRoma pic.twitter.com/siM7PTqLcV

— Tutto Roma 24 (@TuttoASRoma24) February 10, 2022

– Želim da znam zašto dve godine na velike utakmice izlazite sa mentalitetom malih klubova. Ako se mi tako ponašamo onda će se sudije prema nama ponašati kao prema deci. Tretiraće Romu kao malo dete. Inter je supertim, bio je pred vama i umesto da zaigramo, vi ste se us**li – nije prestajao Murinjo.

– Najveća mana muškarca je kada nema m**a ili karakter. Da li se plašite ovakvih utakmica? Idite onda igrajte Seriju C. Tamo nema šampiona, nema vrhunskih stadiona, nema pritiska. Nemate m**a! To je najgora stvar kod muškarca – ponizio je Murinjo svoju ekipu.

Navodno, prethodnih dana pojavilo se veliko nezadovoljstvo kod pojedinih fudbalera, koji zbog Portugalca žele već na leto da napuste Romu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Murinjo napao igrače: Zašto ste se us**li?

Izvor: B92, 10.Feb.2022

Trener Rome Žoze Murinjo bio je jako ljut nakon ispadanja u četvrtfinalu Kupa Italije od Intera...Šampion je slavio 2:0, a u tamošnjim medijima isplivao je govor Murinja igračima u svlačionici...Nije bio nimalo prijatan prema prvotimcima "vučice", za koje smatra da su se uplašili..."Želim da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.