MUK U MADRIDU: Šerif VODI na Santjago Bernabeu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 22:03

MUK U MADRIDU: Šerif VODI na Santjago Bernabeu! (VIDEO)

Senzacija na pomolu.

Mnogi su govorili da je neuspeh Crvene zvezde kada je u kvalifikacijama za Ligu šampiona ispala od Šerifa. Čudo iz Tiraspolja, međutim, nastavilo je da pravi senzacije i posle dvomeča sa srpskim prvakom i stigne do grupne faze najelitnijeg takmičenja.

Ni tu se Moldavci nisu zaustavili, pošto su u prvom kolu savladali Šahtjor iz Donjecka sa 2:0, prethodno u plej-ofu su izbacili Dinamo iz Zagreba bez primljenog gola, a sada vode protiv Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Madridu!

Da, dobro ste pročitali, najtrofejniji evropski klub kapitulirao je od debitanta u Ligi šampiona, koji je golom Jakšibajeva posle centaršuta Kristijana, nadmudrio odbranu Madriđana i savladao Kurtou! Senzacija!

Sve, i da ubedljivo izgube, protiv najuspešnijeg tima u ovom takmičenju kada se radi o osvojenim trofejima, Šerif ima čime da se podiči - postigao je gol protiv slavnog Reala! A šta tek reći da ostanu neporaženi - senzacija nad senzacijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.