MUČE GA VELIKI PROBLEMI: Uzdanici Ajaksa prete smrću zbog ljubavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 14:41

MUČE GA VELIKI PROBLEMI: Uzdanici Ajaksa prete smrću zbog ljubavi

Nije igrao u finalu Superkupa protiv PSV-a.

Supertalentovani Mohamed Ihateren se nije našao u sastavu Ajaksa za duel protiv PSV Ajndhovena u okviru Superkupa Holandije, a razlog je neverovatan.

Naime, tamošnji mediji prenose kako je fudbaler započeo ljubavnu vezu sa devojkom iz rodnog Utrehta, što se nekome iz njenog okruženja nije dopalo pošto je 20-godišnji igrač počeo da prima ozbiljne pretnje smrću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mohamed Ihattaren is still absent from Ajax due to threats from criminals. Security experts considered it not responsible to let him appear at well-known places - including Ajax and his home - because of the threats.

📰| @MikeVerweij #Ajax | #Ihattaren pic.twitter.com/BEKBaIKGQ1

— All About Ajax (@AllAboutAjax) August 1, 2022

Čak je morala da reaguje i policija, na čiji savet je Ajaks odlučio da se Ihateren ne pojavljuje na očekivanim događajima i javnim mestima.

Ostaje da se vidi koliko će ova situacija potrajati, pošto “Kopljanici” narednog vikenda počinju domaći šampionat u Sitardu protiv Fortune.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.