MRKELA POTVRDIO: Stanković doveo POJAČANJE iz Italije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 14:57

MRKELA POTVRDIO: Stanković doveo POJAČANJE iz Italije (FOTO)

Bogata karijera na Apeninima.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dobio je pojačanje u stručnom štabu. Novi trener golmana biće Italijan Pjerluiđi Brivio i to na svoj 51. rođendan. Brivio je svojevremeno branio za Vićencu, Veneciju, Đenou, Napoliju, Peskaru i nekoliko nižerazrednih italijanskih klubova.

Kao golman stasao je u Atalanti, a karijeru je okončao pre tačno deceniju. Potom je završio licencu za golmane i radio u Portosumagi, Monci, Albinolefeu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Akademiji Intera iz Milana i u Sudtirolu.

- Od kako je Dušan Gašić napustio klub, trener Stanković je želeo da dovede Brivija. Sada smo to konačno uspeli da realizujemo. U međuvremenu je Bojan Jorgačević, koji radi u Omladinskoj školi, a ima i svoju školu, vodio treninge i veoma smo zadovoljni kako je odradio posao. Dolaskom Brivija kompletiran je stručni štab i verujemo da će nastaviti sa uspešnim radom - istakao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Pre Brivija u stručnom štabu Stankovića je kondicioni trener Federiko Panončini i Federiko Saso za analitiku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.