MORNAR SE NE ŠALI: U Bar stigao srpski šuter

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 16:04

MORNAR SE NE ŠALI: U Bar stigao srpski šuter

Ogromne ambicije Barana.

Mornar iz Bara svakim danom dokazuje da će sledeće sezone biti jedan od kandidata za visok plasman u ABA ligi. Barani ta razliku od svih konkurenata nastavljaju da se pojačavaju.

Sve je dogovoreno sa Markom Jeremićem koji treba još samo da stavi paraf na ugovor. Odlični šuter je u sada završenoj ABA ligi beležio u proseku 9.9 poena po meču. Član FMP je bio od 2017. godine, a u redove Mornara stiže kao slobodan igrač.  Pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je postao član kluba iz Železnika igrao je za Vojvodinu, Mladost iz Mrkonjić Grada i Napredak iz Kruševca.

Marko Jeremic agreed to terms with Mornar Bar, a source told @Sportando.

Jeremic comes from FMP where he averaged 9.9ppg in ABA Liga.

— Emiliano Carchia (@Carchia) May 27, 2020

U grad pod Rumijom prvo je stigao doskorašnji igrač Primorske Aleksandar Lazić. Posle njega je iz francuskog Nantera došao Amerikanac Tejlor Smit, a sada je  sve dogovoreno i sa Jeremićem…

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.