MORBIDNO: Torcida odsekla glavu šefu sudijske komisije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 22:21

MORBIDNO: Torcida "odsekla" glavu šefu sudijske komisije (FOTO)

Haos posle utakmice.

Navijači Hadjuka iz Splita, popularna Torcida, oglasili su se posle meča sa Varaždinom u okviru 24. kola hrvatskog prvenstva.

Hajduk je remizirao (1:1), a utakmica je imala i treće poluvreme zbog toga što je u javnost procurio snimak komunikacije glavnog sudije i VAR arbitara posle gola Varaždina.

O odluci se većalo uz psovke zbog čega glavni sudija nije konsultovao VAR sobu zbog spornog duela Livaje i strelca gola za domaće. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gol je na kraju priznat.

Snimak komunikacije sudija i činjenica da je gol Varaždina priznat, izazvao je bes navijača Hajduka, ali i splitskog kluba, pa je tako ranije predsednik Hajduka Lukša Jakobušić, zatražio objašnjenje od šefa sudijske komisije Bruna Marića, koji je održao konferenciju i rekao da su sve odluke ispravno donesene.

Te njegove reči naišle su na revolt navijača splitskog kluba, pa se popularna Torcida oglasila i postavila morbidan transparent sa odsečenom glavom Bruna Marića.

- Skandalozan ste koktel neznanja, podlosti i kriminala na svim nivoima. Vi ste gnojni čir hrvatskog fudbala koji zaudara, ma koliko god se, sa medijskim poslušnicima, trudili ušminkati svoje nakazno lice. Danas ste, po ko zna koji put, uprkos svim dokazima, pokušali izmanipulirati i prevariti javnost, ali svaki vam je pokušaj uzaludan jer nas vaše igrice jačaju i bude vojsku koja će stati u obranu Hajduka i njegovih interesa. Igra nije gotova, igra je tek počela - stoji u objavi Torcide.

Hajduk je na drugom mestu šampionata sa bodom manje od Rijeke i dva više od Dinamo Zagreba, ali tim iz glavnog grada ima zaostali meč u odnosu na dva rivala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.