MORA NA OPERACIJU: Jovičić se oglasio posle loših vesti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORA NA OPERACIJU: Jovičić se oglasio posle loših vesti (FOTO)

Pauziraće nekoliko meseci.

Branko Jovičić će morati da pauzira nekoliko meseci, pošto će uskoro ići  na operaciju zbog povrede zadobijene tokom utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona. Zadnji vezni crveno-belih se odmah po saznanju loših vesti oglasio na Instagramu.

- Prihvatiću ovo kao heroj. Hvala porodici, saigračima, stručnom štabu, upravi kluba, navijačima i prijateljima na svakoj reči podrške. Daću sve od sebe da se vratim jači i uspešniji. Nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sumnju da će me Zvezda i u ovom stanju učiniti srećnijim i ponosnijim. Saigrači su rođeni da budu šampioni. Biću svim srcem uz vas, svaki sekund. Želim vam puno sreće i uspeha - rekao je Jovičić.

Već u subotu crveno-bele očekuje prvenstvena utakmica sa Radničkim, dok je revanš sa Helsinkijem zakazan za sredu u 18 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte više fotografija sa utakmice Zvezda - Helsinki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.