MONDO u Volfzburgu: Bleki tešio Ljajića

Izvor: Mondo, 20.Mar.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO u Volfzburgu: "Bleki" tešio Ljajića

Po završetku prvog poluvremena Nikola Milenković tešio Adema Ljajića zbog velikog promašaja u 41. minutu.

Srbija je u Volfzburgu povela protiv Nemačke golom Luke Jovića u 13. minutu. "Orlovi" su u prvom delu imali još nekoliko vrlo dobrih prilika, a zicer je propustio Adem Ljajić.

"Veznjak" Bešiktaša je, nakon što je Srbija izvela odlična napad po desnoj strani preko Darka Lazovića i Jovića, bio sam ispred Manuela Nojera, ali je loše šutirao i prebacio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gol.

NEMAČKA - SRBIJA

Ljajić je prilično teško podneo promašaj, pogotovo zbog činjenice da je nekoliko minuta ranije posle njegove greške "elf" imao najbolju šansu i da je Marko Dmitrović fenomenalno odbranio udarac Tima Vernera sa samo nekoliko metara.

Kada je sudija Bobi Mejden iz Škotske označio kraj prvog dela, prvi koji je prišao Ljajiću bio je jedan od najmlađih u srpskom timu, sjajni defanzivac Nikola Milenković. Popularni "Bleki" tešio je starijeg kolegu, a sve to na Volfzburg areni zabeležio je kolumnista MONDA Nebojša Petrović.

Nije da pametujem, ali Milenkovic ima mnogo vise od onoga sto se golim okom vidi na terenu. Prvi je prisao Ljajicu na kraju poluvremena i podrzao ga zbog propustenog zicera. Ok igra i dueli koje dobija rutinski, ali sa ovim gore se radjas.#GERSRB@milenkovicpic.twitter.com/41osoZ8Ex6

— STADIONSKA GROZNICA (@NebojsaSoskanal) 20. март 2019.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol Jovića i neverovatni promašaj Ljajića (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2019

Pogledajte gol Luke Jovića, ali i veliki promašaj Adema Ljajića pred kraj prvog poluvremena na utakmici Srbije i Nemačke u Volfsburgu...Srbija je povela u Volfsburgu u 13. minutu golom Luke Jovića.. Posle prvog kornera za naš tim, lopta je doletela našem napadaču na glavu pošto se odbila nekoliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.