MONAKO PRVI PUT NA F4: Obradović preuzima ulogu autsajdera

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 13:13

MONAKO PRVI PUT NA F4: Obradović preuzima ulogu autsajdera

Kneževi sa Pirejcima igraju sutra od 17 časova.

Košarkšai Monaka plasirali su se prvi put u istoriji kluba na fajnal-for Evrolige koji se održava u Kaunasu, a sutra od 17 časova će u prvom polufinalu igrati protiv Olimpijakosa, tima koji je ligaški deo takmičenja završio na prvoj poziciji. Trener Monaka Saša Obradović preuzeo je ulogu autsajdera svog tima u meču protiv Pirejaca.

 - Ne možemo da pretimo timu sa tolikom istorijom, sa najboljim trenerom ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone i sa toliko iskustva. Ovo je potpuno drugačije. Preuzećemo ulogu autsajdera, ali borićemo se do kraja - rekao je Obradović.

Ističe Obradović da prihvatanje uloge autsajdera ne znači da Monako nema ambicije u Kaunasu i da niko ne može da im zabrni da sanjaju.

 - Nakon što smo se plasirali na Fajnal for, oseća se da su ljudi srećni. Velika je čast biti deo svega ovoga, za mene, košarkaše, navijače… Tokom cele sezone smo promovisali košarku na najbolji način. Nekada se možda manje cenilo to što mi radimo, u medijima, ali to nas je samo još više motivisalo. Svi su od početka sumnjali u nas. Zaista je neverovatno da smo na Fajnal foru, neverovatan cilj koji smo postigli. Ovaj tim me je učinio boljim trenerom. Nismo došli samo da se nadmećemo, već i dalje sanjamo - konstatovao je on.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.