MOGU SAMO DA IM ZAVIDE: Pujol u jednoj rečenici prozvao čelnike Barselone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOGU SAMO DA IM ZAVIDE: Pujol u jednoj rečenici prozvao čelnike Barselone (FOTO)

Bio je dugogodišnji kapiten i predvodnik kluba sa Nou Kampa.

Legenda španskog fudbala, Karles Pujol, bio je sinonim za srčanost i harizmu Barsine igre, produkt La Masije se posle dugog niza godina u crveno-plavom dresu oprostio od navijača 2014.god. Pujol je na svom tviter nalogu čestitao Realu na novoj tituli prvaka Evrope, ali i kritikovao čelnike Barselone.

SVE JE STALO U EGIPTU: Salah OBJAVIO da li će igrati na Mondijalu (FOTO)

UPISANI SU U ISTORIJU >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MONDIJALA ZLATNIM SLOVIMA: Među REKORDERIMA Svetskih prvenstava su dva SRBINA, ali i dva STRANCA koji su bili u Zvezdi i Partizanu (FOTO)

Enhorabuena madridistas. 4 Champions en 5 años con uno de los mejores Barça de la historia... tenemos que reflexionar en las prioridades.

— Carles Puyol (@Carles5puyol) May 26, 2018

- Čestitam Madridistima na novoj tituli. U poslednjih pet godina su četiri puta bili prvaci Evrope pored nikad jačeg tima Barselone. Moramo odrediti koji su naši prioriteti- kategoričan je bio Pujol.

Španac je celu svoju karijeru proveo u Barseloni. Posle mlađih kategorija, debitovao je 1999. godine u katalonskom dresu i sakupio 392 nastupa za Barsu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.