MNOGO SKUPA SLIKA: Piksi, Dejo i Mijat zajedno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 18:02

MNOGO SKUPA SLIKA: Piksi, Dejo i Mijat zajedno (FOTO)

Svi su tu, kao nekada...

Finale Liga šampiona koje u Istanbulu igraju Mančester Siti i Inter ne samo da će okupiti dve najbolje ekipe na Starom kontinentu, već će se okupiti i fudbalske legende iz čitavog sveta.

Među njima biće i trojica nekadašnjih saigrača iz reprezentacije Jugoslavije – Dragan Stojković Piksi, Dejan Savićević i Predrag Mijatović.

Sva trojica su i te kako imali prilike da osete kako je to igrati u finalu za titulu klupskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvaka Evrope. Savićević je dva puta osvajao trofej, prvi put 1991. u istorijskom trijumfu sa Cvrvenom zvezdom u Bariju, zatim i sa Milanom 1994. kada je spektakularnim golom doprineo ubedljivoj pobedi nad Barselonom od 4:0.

Mijatović je ispisao istoriju Real Madrida, njegovim golom u finalu 1998. protiv Juventusa slavni kraljevski klub je osvojio prvu evropsku titulu posle 32 godine.

🤩⚽️ Велики пријатељи и некадашњи саиграчи у Истанбулу пред вечерашњи спектакл у финалу Лиге шампиона. #UCLfinal pic.twitter.com/nZvHhA6z5N

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) June 10, 2023

Piksi je kao igrač Olimpika iz Marseja poražen u pomenutom finalu protiv Crvene zvezde.

Stojković je u Istanbul došao u funkciji selektora Srbije, zajedno sa predsednikom Saveza Draganom Džajićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem.

Finale Lige šampiona između Mančester Situja i Intera na programu je od 21 sat.

Pogledajte kako izgleda Milica, sestra Milana Pavkova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.