MIlanu samo bod, Juve osvojio Rim

Izvor: B92, Beta, 13.Sep.2009, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIlanu samo bod, Juve osvojio Rim

Fudbaleri Milana nisu uspeli da dođu do pobede u Livornu jer su u trećem kolu Serije A igrali bez golova sa domaćom ekipom.

Domaći tim je u prvih 45 minuta propustio dve dobre prilike preko Kristijana Lukarelija, dok je najkonkretniji u timu 'rosonera' bio Brazilac Pato. Najbolju šansu u drugom delu imao je Andrea Pirlo koji je pogodio prečku u 59. minutu. U drugom meču dana Juventus je u Rimu bio bolji od Lacija sa 2:0, a strelci za 'staru damu' bili su Kaseres u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 72. i David Trezege u nadoknadi vremena.

Dobru priliku da donese pobedu Milanu imao je i veteran Filipo Inzagi koji ipak nije uspeo da zatrese mrežu Livorna u završnici.

Posle tri odigrana kola Milanezi imaju četiri boda. Posle pobede na otvaranju protiv Sijena (2:1), sedam dana kasnije su pretrbeli debakl na San Siru od gradskog rivala Intera (4:0).

Lacio je bio bolji od Juventusa u prvom delu meča, a Đanluiđi Bufon odlično je intervenisao nakon pokušaja srpskog internacionalca Aleksandra Kolarova.

Domaćinu je u 45. minutu poništen pogodak, koji je postigao Mauri, ali je ostalo nejasno da li je arbitar to učinio zbog faula ili ofsajd pozicije.

Juventus je zaigrao bolje u drugom poluvremenu, a u prednost je došao u 72. minutu kada je debitant u "crno-belom" dresu Martin Kaseres precizno šutirao sa 15 metara.

Rimska ekipa se u završnici potpuno otvorila, ali je u zaostavnom vremenu primila i drugi gol, posle kontranapada Sebastijana Đovinka i dobre reakcije Davida Trezegea.

U nedelju igraju:

Udineze – Katanija

Palermo – Bari

Fiorentina – Kaljari

Bolonja – Kjevo

Atalanta – Sampdorija

Inter – Parma

Sijena – Roma

Đenoa - Napoli

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OFK Beograd osvojio samo bod, pobede Javora i Borca

Izvor: RTS, 12.Sep.2009, 21:30

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 3:0. OFK Beograda prvi put ove sezone nije pobedo, pošto je ekipa kruševačkog Napretka uspela da odnese bod sa Karaburme (1:1). ..Crveno-beli su slomili otpor Metalca u 57. minutu strelac je bio Lekić, isti igrač povisio je na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.