Izvor: HotSport.rs, 13.Jun.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVIĆ SPREMAN DA NAPUSTI NJUKASL: Žele me i u drugim klubovima

Britanski mediji su pisali da Fenerbahče i Bešiktaš žele da dovedu Aleksandra Mitrovića, a onda je i on sam potvrdio da postoji određeno interesovanje za njega.

– Srećan što sam pomogao Njukaslu da se vrati u Premijer ligu, tamo zaslužuje da bude. Ukoliko stigne dobra ponuda za klub i mene, onda ćemo pričati o tome. U suprotnom slučaju, igrač sam Njukasla i imam ugovor još tri godine, rekao je Mitrović.
Srpski fudbaler i reprezentativac spreman je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da sa svojim menadžerom Rafaelom Benitesom razgovara oko svog statusa.
– Načuo sam da me žele drugi klubovi, ali trenutno želim samo da se odmorim i spremim za narednu sezonu, bio je odlučan 22-godišnji napadač.
Mitrović je u dresu reprezentacije Srbije postigao pet golova u kvalifikacijama za Mundijal. Na klupskoj sceni nije bio toliko uspešan, pošto je uglavnom bio na klupi kao zamena za prvog strelca Njukasla Dvajta Gejla.
Naš fudbaler je pre dve godine stigao na Sent Džejms Park iz Anderlehta za 18 miliona evra, a karijeru je počeo u Partizanu.
The post MITROVIĆ SPREMAN DA NAPUSTI NJUKASL: Žele me i u drugim klubovima appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.