MITROVIĆ: Neverovatan je osećaj igrati na punoj Marakani

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2022, 23:57

MITROVIĆ: Neverovatan je osećaj igrati na punoj Marakani

Postigao gol na evropskom debiju.

Ekspresno je u srce svih zvezdaša ušao Stefan Mitrović. Minut po ulasku na teren, dribling, pogodak, a potom i trk ka severu u ubedljivoj pobedi Crvene zvezde nad Pjunikom rezultatom 5:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 - Neverovatan je osećaj igrati na punoj Marakani, zaista sam o ovom sanjao ceo život. Naježio sam se kad sam ušao na teren. Ova publika je neverovatna, evo i sad dok pričam nije mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svejedno. A tek kad sam postigao gol... Naravno, odmah sam otrčao kao severu, imamo najbolje navijače na svetu - poleo je Mitrović.

Iako je ostvarena ubedljiva pobeda, Mitrović najavljuje da opuštanja ne da bude.

- Iako smo pobedili sa 5:0, ne možemo da se opustimo. Na gostovanjima u Evropi je jako teško, ali daćemo sve od sebe da još jednom pobedimo - podvukao je Mitrović.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.