MITROVE PRIČE O LEGENDAMA SRPSKOG SPORTA: Zbog Novaka sam hteo da se pobijem, Miha me GO dočekao

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 20:25

MITROVE PRIČE O LEGENDAMA SRPSKOG SPORTA: Zbog Novaka sam hteo da se pobijem, Miha me GO dočekao

Veoma zanimljivo.

Srpski napadač Aleksandar Mitrović bio je gost podkasta "Alesto" gde se dotakao brojnih tema.

Otkrio je fudbaler Fulama "predigru" debija u dresu reprezentacije i gola protiv Hrvatske.

- Sećam se kao juče da je bilo. Mene je Miha zvao još pre prve utakmice u Zagrebu da dođem da se vidimo. Nisam znao što me zove. Nikad to neću da zabpravim, kao da sam pao s neba, vidim Kolarova, Ivanovića... Ulazim u hodnik, a ceo hodnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miriše na parfem, Miha stoji istuširan i kaže: 'O, gde si mali Mitroviću'. Ono, ulazim ja, a selektor go. Neprijatno mi je, ne znam gde da gledam. 'Gde si mali Mitroviću, sviđa mi se kako igraš, možeš uskoro da očekuješ poziv'. 

- Ja presrećan. Nisam očekivao da ću da igram, a on me uvede. Pita me i da li šutiram penale. 'Kod mene napadači šutiraju penale'.

- On je toliko bio pozitivan, nije imao strah, pun samopouzdanja. Počinje utakmica, ja ono moje na krv i nož. Kod gola, udaram je glavom, ona zakači rame i ode u mrežu.

- Završila se utakmica, sedim kući i razmišljam da li je moguće da sam dao gol Hrvatskoj, da sam igrao sa Kolarovim, Banetom... Pa još potpisao za Anderleht. Sve se brzo izdešavalo. Neverovatno - kaže Mitrović.

Mitrović je veliki fan Novaka Đokovića, a jednom prilikom je bio i spreman da se pobije zbog najboljeg tenisera ikada.

- Bio sam na ivici da se pobijem sa nekim saigračima zbog Novaka. Sećam se kad je igrao jednom protiv Federera, od 30 igrača, 28 navija za Federera. U meni kuva. I sada kad neko loše kaže za Đokovića, spreman sam da se pobijem.

- Volim ga kao brata. Krivo mi je što ga ljudi osporavaju. Čak i kod nas.

- Ne znam reč kojom bih ga opisao. Ljudina, fer-plej igrač, a uvek mu nalaze nešto. Ali, mislim da to njega i gura, to je takav mentalitet - kaže Mitrović.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.