MISLILI SU DA ĆE OTIĆI IZ ITALIJE: Baloteli ostaje u Seriji A

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 07:40

MISLILI SU DA ĆE OTIĆI IZ ITALIJE: Baloteli ostaje u Seriji A

Stigla mu je ponuda za jednogodišnji ugovor.

Mario Baloteli nije uspeo da spasi Brešu ispadanja u Seriju B, a za taj tim praktično nije odigrao ni meč od trenutka kada je Serija A nastavljena posle korone zbog neslaganja sa klubom.

Mada se nagađalo da bi Baloteli karijeru mogao da nastavi daleko od Italije, po svemu sudeći on će ostati u Seriji A, pošto mu je Đenova ponudila jednogodišnji ugovor, a njoj je igrača predložio njegov agent Mino Rajola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A negociação do Genoa com Mario Balotelli parece ser mais séria do que se foi noticiada em primeira mão.

Encontros de Faggiano com Mino Raiola já estão ocorrendo à fim de que o atacante assine com o clube, mesmo que a contratação divirja opiniões internamente.

[@tuttosport] pic.twitter.com/KMMYtR3mjX

— Genoa Brasil 🇧🇷 (@GenoaBRA) September 23, 2020

Do ovoga je došlo pošto je novi direktor Đenove Danijele Fađano veliki ljubitelj Marija Balotelija i svojevremeno je pokušao da ga dovede u Parmu, a sada je uveren da će napadač koji je u avgustu napunio 30 godina prihvatiti ponuđeni jednogodišnji ugovor. Prošle sezone u Breši je na 19 utakmica postigao pet golova, a tokom karijere je igrao u Interu, Milanu, Mančester Sitiju, Liverpulu, Nici i Marseju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.