MIŠKO POTVRDIO: Micić ide u NBA, zna se i novi klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 14:29

MIŠKO POTVRDIO: Micić ide u NBA, zna se i novi klub (FOTO)

Veliko interesovanje za srpskog pleja.

Poznati košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović očekuje da njegov klijent Vasilije Micić uskoro zaigra u NBA ligi.

Srpski plej je još 2014. godine selektovan kao 54. pik na NBA draftu od starne Filadelfija Seventisiksersa. Micić je ipak nastavio karijeru u Evropi i trenutno nastupa za Anadolu Efes.

Ražnatović ističe da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je mnogo NBA ligaša bilo zainteresovano za Micićeve usluge, ali da bi Oklahoma Siti Tander mogao da bude novi klub njegovog klijenta jer su kroz trejd obezbedili prava na srpskog košarkaša.

- Nema nikakve dileme, on je zreo za NBA. Ovog leta kada je taj transfer trebalo da se realizuje njegova izlazna klauzula je bila 15.7, a sezona se tada zbog korone još igrala. Efes nije hteo da pomeri tu klauzulu, jer su hteli da sačuvaju tim i pojačaju se za ovu sezonu. U međuvremenu, jedan od timova koji je bio jako zainteresovan za njegove usluge, Oklahoma, je dobio njegova prava kroz trejd i nadam se da bi sledećeg leta Micić mogao nastavi karijeru u NBA ligi. Ja verujem da jeste, moramo da znamo da je Petrušev kada se odlučivao da li da igra na draftu odigrao 6 seniorskih utakmica. On je do tada igrao sa svojim vršnjacima na koledžu, što smatram da nije adekvatan nivo. Posle šest utakmica bilo je mnogo interesa za njega iz NBA, bilo je i evropskih ponuda. Sledeći draft je za osam meseci, on će odigrati tridesetak utakmica i nastaviće sjajnu karijeru u NBA - smatra Miodrag Miško Ražnatović.

Efes je u poslednje vreme počeo da liči na onaj strašni tim iz prošle sezone, ali večeras (19.00) u Beograd dolazi vrlo oslabljen, zbog povreda i virusa korona. Zato je kvota na Zvezdu 1,55, dok je dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Efes.

Vasilije Micić večeras u okviru 11. kola Evrolige gostuje sa Efesom u Beogradu gde ga čeka meč protiv Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.