MIOMIR SE NE ŠALI: Kecmanović RAZBIO Poljaka, sada ga čeka 14. NOSILAC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 09:23

MIOMIR SE NE ŠALI: Kecmanović RAZBIO Poljaka, sada ga čeka 14. NOSILAC!

Furiozan u drugom setu.

Srpski teniser Miomir Kecmanović opravdao je ulogu favorita i rutinski se plasirao u 2. kolo na Olimpijskim igrama, pošto je rezultatom 2: bio bolji od Poljaka Kamila Majrčaka (po setovima 6:4, 6:2).

Samo u prvom setu vladala je neizvesnost. Srbin ga je dobro počeo, brejknuvši Poljaka već u prvom gemu.

Nije se predavao Kamil, pa je vratio svoj servis u šestom poenu, izjednačivši na 3:3. Usledila je ekspresna reakcija Miomira, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je odmah odgovorio ribrejkom i ponovo poveo sa 4:3, a potom sigurno do kraja servirao za konačnih 6:4 i vođstvo u setovima.

Indisponirani Majrčak nije imao šta da traži u drugom setu, protiv razgoropađenog mladog lava Kecmanovića.

Furioznom igrom i brejkovima u prvom i trećem gemu, srpski teniser stigao je do ubedljivih 4:0. Tek u petom gemu, Poljak je na semaforu upisao prvi poen kod svog imena, međutim, bilo je kasno da izbegne eliminaciju.

Za plasman u 3. rundu, Miomir Kecmanović će se sastati sa pobednikom meča Ugo Umber (Francuska) - Pablo Anduhar (Španija). Inače, Francuz je postavljen za 14. nosioca na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.