MINA NA BENTEGODIJU: Juve u Veroni nema pravo na kiks

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 11:45

MINA NA BENTEGODIJU: Juve u Veroni nema pravo na kiks

Stara dama želi ceo plen.

Poslednji meč subotnjeg programa kada je italijanska Serija A u pitanju se igra se u gradu Romea i Julije gde će Verona dočekati Juventus. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Verona kojoj su mnogi prognozirali borbu za opstanak igra sjajno i nalazi se u sredini tabele sa 34 osvojena boda. Tim trenera Ivana Jurića posebno dobro igra dobro na svom Bentagodiju gde je slavio na poslednje tri utakmice uz po najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva postignuta gola.

Juventus se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli italijanske Serije A uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Inter, iako valja napomenuti da ekipa iz Torina tek treba da odigra zaostali meč sa Napolijem, koji ruku na srce ima dosta problema u poslednje vreme

Juve sebi više ne sme da dozvoli nikakav kiks, ako hoće da stigne Inter, pobeda u večerašnjem meču (20.45) spada u obavezu, kvota na dvojku je 1,65, tip 3+ nešto viši – 1,65. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Verona – Juventus.

U prošlom kolu su izabranici Andree Pirla slavili na svom terenu protiv Krotonea koji je praktično jednom nogom u Seriji B, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Juventus nema pravo na kiks u Veroni, iako mu tradicija na Bentegodiju ne ide na ruku. Stara dama je na poslednjih pet gostovanja na ovom terenu slavila samo jednom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.