MILUTINOV BESNEO NA BLATA: Tvoj sin je UNIŠTIO Srbiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILUTINOV BESNEO NA BLATA: Tvoj sin je UNIŠTIO Srbiju! (VIDEO)

Konferencija za medije o kojoj će se pričati.

Posle ubedljive pobede Olimpijakosa protiv Budućnosti u Evroligi (92:70), trener Grčkog tima Dejvid Blat otkiro je jedan izuzetno zanimljiv detalj iz svlačionice.

ĐORĐEVIĆ BESAN POSLE PORAZA: ON više tako neće moći u reprezentaciji Srbije!

LEBRON OSTAO U ŠOKU! Luka dva puta STAVIO Kralja na POSTER! (VIDEO)

Blat je na konferenciji za medije počeo da priča o svom sinu Tamiru, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << taj dan odigrao sjajan meč za reprezentaciju Izraela protiv Srbije (83:74).

David Blatt on his son, Israel and Serbia in the #FIBAWCQ pic.twitter.com/JYt9Jyrguu

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) November 30, 2018

- Jeste li videli mog sina danas? Umalo tripl-dabl u velikoj pobedi Izraela nad Srbijom. Jeste li videli to? 10 poena, devet asistencija i sedam ukradenih lopti.. rekord kvalifikacija. Nikola je bio besan na mene! Baš je bio besan što smo dobili Srbiju. Ali, to je ok - rekao je nasmejani Blat.

Nikola Milutinov nije dobio dozvolu kluba da igra za reprezentaciju protiv Izraela i Grčke. Srpski centar je protiv Budućnosti odigrao dobar meč, imao je 10 poena, sedam skokova i dve asistencije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.