MILOJEVIĆ U ČETVRFINALU: Srbin POBEDIO slavnog Argentinca

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 15:51

MILOJEVIĆ U ČETVRFINALU: Srbin POBEDIO slavnog Argentinca

Sledi meč sa Peruancem.

Srpski teniser Niukola Milojević slavio je u drugom kolu čelendžera u Zagrebu. On je sa 2:0 (7:6, 6:2) savladao Argentica Lenarda Majera koji je pre šest godina bio 21. na svetu.

Londonski derbi između Čelsija i Arsenala koji se igra večeras od 21.15 nema veliku rezultatsku važnost jer je domaćin praktično obezbedio minimum četvrto mesto, dok su Tobždije ispale iz skoro svih kombinacija za Evropu. Kvota na keca je 1,75, dvojka je 5,10, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je kvota na GG3+ 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Arsenal.

Srbin je imao brejk viška u prvom setu, ali nije uspeo da ga zadrži i do vođstva je stigao tek u taj-brejku. U nastavku Nikola je dominirao i lako je stigao do trijumfa.

Milojević će u četvrfinalu igrati protiv Huana Pabla Variljasa iz Perua.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Španović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.