Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ NAKON ŽREBA ZA KUP: Ne smemo razmišljati o finalu!

Trener ekipe Mega Leks, Dejan Milojević, raduje se činjenici da takmičenjem u kupu započinje borba za trofeje:


– Kup je prvo u nizu takmičenje gde kreće borba za trofeje i to je sigurno najlepša stvar u sportu.
Ipak, pre dolaska u situaciju da se bore za trofej, pred Milojevićevim pulenima nalaze se dve prepreke. Prva je ekipa Konstantina, dok se u polufinalu tim Mege, u slučaju pobede nad Nišlijama, sastaje sa boljim iz duela Metalac – Borac:
Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da je najgora stvar da krenemo da razmišljamo o finalu, jer do tog finala imamo dva koraka koja će biti izuzetno teška.
Mega je prošle godine stigla do finala, gde je poražena od Crvene zvezde 74:80.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kup - Megina ''treća sreća''?

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2016

Posle dva uzastopna finala u Kupu Radivoja Koraća, može li odlična ekipa Dejana Milojevića da ovoga puta ode i korak dalje i osvoji istorijski trofej?..Mega Leks je igrao finale sa Zvezdom u poslednje dve godine..."Kup je prvo u nizu takmičenje gde kreće borba za trofeje i to je sigurno najlepša...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.