Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 17:19

MILOJEVIĆ NAKON DRUGE POBEDE: "Zvezdina deca su budućnost kluba"

"Klinci" izvojevali minimalac...

Beogradska Crvena zvezda ostvarila je drugu pobedu na pripremama na Kipru. Crveno-beli su minimalnim rezultatom savladali Zalaegeršeg. Šef stručnog štaba – Vladan Milojević je izneo utiske.

- Druga kontrolna utakmica je bila svakako dosta bolja od prve i nadam se da će svaka sledeća biti još kvalitetnija. Meč sa Zalaegersegom je bio dobra provera, pravi takmičarski duel. Reč je o rivalu koji igra agresivno i disciplinovano. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Implementirali smo dosta elemenata, na kojima radimo na treninzima i to je ono što me raduje. Rezultat nije primaran, ali igrači moraju da znaju da ako igraju za Crvenu zvezdu i nose ovaj grb, nema razlike između prijateljskih i zvaničnih utakmica. Zna se šta je cilj, ali u ovom trenutku to zaista nije primarno. Mnogo dorbih stvari smo do sada uradili, ali uvek ima prostora za napredak. Još uvek radim na pronalaženju pravih pozicija za pojedine igrače, želim da vidim kako se snalaze, ali sam zadovoljan kako se odvijaju pripreme – istakao je Vladan Milojević.

Pohvalio je Milojević mladog Jovana Šljivića, koji se danas upisao u listu strelaca.

- Jovan Šljivić je danas postigao lep gol, takođe je i Viktor Radojević sjajno centrirao. Još jednom se pokazalo da imamo decu koja polako dolaze. Na nama je da ih istrpimo, uvek je bitan momenat za mlade igrače kada ih "gurnuti u vatru". Njihovo vreme tek dolazi, Crvena zvezda ima lepu budućnost sa dosta mladih i talentovanih igrača. Veoma sam zadovoljan, na njima je samo da rade.

Nastaviće crveno-beli sa napornim radom i u predstojećem periodu.

- Radimo po planu i programu, takođe smo i danas radili u ozbiljnom režimu. Verovatno će pojedini igrači dobijati veću minutažu, s obzirom na to da se približava početak prvenstva i oni treba da budu na visokom nivou – zaključio je Vladan Milojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.