MILIONI STIŽU U VOŠU: Nova ponuda iz MLS-a za fudbalera Lala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 12:41

MILIONI STIŽU U VOŠU: Nova ponuda iz MLS-a za fudbalera Lala!

Sve je na novosadskom klubu.

Ekipa novosadske Vojvodine zabeležila je poraz od Partizana (2:0) u prethodnom kolu Superlige Srbije, što im je znatno otežalo borbu za zauzimanje druge pozicije na tabeli. Ono što je sada na tapetu Lala je ponuda iz MLS lige za Dejana Zekića.

Podsetimo se, pre skoro godinu dana Ranko Veselinović je napustio Vojvodinu i preselio se u Vankuver. Pred kraj prošle godine Kanađani su otkupili ugovor, a na meti drugog kluba iz Kanade nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Dejan Zukić.

Kako se navodi, za vezistu je zaintresovan Toronto, član MLS Lige, koja treba da uskoro startuje. Prelazni rok je produžen do 15. maja, tako da ekipe imaju dovoljno vremena da se dogovore.

Zukić je ove sezone upisao 27 utakmica, postigao je dva gola i imao dve asistencije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.