MILER: Verujem da Bajern može da eliminiše Mančester siti

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 19:35

MILER: Verujem da Bajern može da eliminiše Mančester siti

Engleski klub ima prednost od 3:0 iz prvog meča.

Fudbaler Bajerna Tomas Miler izjavio je da klub iz Minhena ima šanse da eliminiše Mančester siti u četvrtfinalu Lige šampiona, prenose nemački mediji. Mančester siti je u prvom meču četvrtfinala LŠ prošle nedelje slavio sa 3:0, a revanš duel je na programu sutra od 21 sat u Minhenu.

 - Verujem da još imamo šanse da se plasiramo u polufinale LŠ. Moramo dobro da počnemo meč, možda da postignemo makar jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gol u prvom poluvremenu. Ne moramo posle prvih 10 minuta da vodimo 3:0, ali moramo da damo makar jedan gol u prvom poluvremenu - rekao je Miler.

Bolji iz duela između Bajerna i Mančester sitija igraće u polufinalu LŠ sa pobednikom meča Čelsi - Real.

- Ako postignemo drugi gol do 80. minuta, a ne primimo nijedan, imaćemo još 15 minuta. Verujem da je sve moguće - zaključio je Miler.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.