MILER JOŠ JEDNOM POTOPIO BARSU: Baš smo se lepo ZABAVILI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 12:12

MILER JOŠ JEDNOM POTOPIO BARSU: Baš smo se lepo ZABAVILI!

Nemac prokomentarisao pobedu svog tima.

Fudbaler minhenskog Bajerna Tomas Miler kaže da je njegova ekipa u Lisabon došla da osvoji titulu prvaka Evrope.Bavarci su ka tom cilju krenuli furiozno i sa ogromnih 8:2 deklasirali Barselonu na "Lužu". Jedan od najboljih igrača kod nemačkog tima bio je upravo Miler, koji je postigao i dva pogotka.

- Baš smo se lepo zabavili! Nije nam bitno protiv kog igramo, ali naravno da je Barselona poseban rival. Morali smo da budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << agresivni i pritiskamo iz minuta u minut. Imamo mnogo talentovanih igrača u napadu. Neverovato je koliko se dobro osećamo. Ovde smo da bismo osvojili trofej - rekao je Miler.

Lion je napravio senzaciju izbacivši Juventus s Ronaldom i pokazao da Mančester Siti ima čega da se plaši pred večerašnje (21.00) četvrtfinale u Lisabonu. Građani su svakako veliki favoriti s kvotom 1,28, a dupla šansa X2 je 3,65, dok je 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Lion.

Milera je I trener Hans-Diter Flik označio kao najboljeg igrača utakmice, rekavši da je iskusni napadač bio taj koji je kontrolisao pressing.

Bajern će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela u kojem se sastaju Mančester siti I Lion.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.