MILAN TOMIĆ: Kontrolisali smo celu utakmicu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN TOMIĆ: Kontrolisali smo celu utakmicu (FOTO)

Nastavlja se Zvezdin niz.

Crvena zvezda je savladala Megu na gostovanju u Sremskoj Mitrovici sa 78:68 u okviru 11. kola ABA lige.

Crveno-beli su upisali 11. uzastopni trijumf u regionalnom takmičenju i suvereno drže prvu poziciju na tabeli nakon prvog dela sezone.

Strateg srpskog šampiona Milan Tomić istakao je da su njegovi izabranici kontrolisali utakmicu i čestitao im je na uspešnom prvom delu sezone.

- Čestitao bih svojim igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na dobroj utakmici jer mislim da smo stvarno kontrolisali utakmicu tokom svih 40 minuta. U poslednjoj četvrtini Mega je došla na šest razlike, ali smo odmah odreagovali. Znali smo da Mega ide na skok u napadu, a na ovoj utakmici su uspeli da uzmu samo osam ofanzivnih skokova. Jedini problem koji smo imali je branjenje igre u tranziciji tokom čitave sredine, ali kako sam i govorio igračima, utakmica ne može da se završi 0:0. Negde ćeš dobiti lake poene, ali generalno sam zadovoljan igrom. Čestitao bih mojim igračima i veoma sam zadovoljan što smo nakon prvog dela sezone u ABA ligi na prvoj poziciji i tako treba i da ostane - rekao je Tomić

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.