MIJAILOVIĆ: Ovo je ISTINA zašto nismo igrali KLS

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 14:37

MIJAILOVIĆ: Ovo je ISTINA zašto nismo igrali KLS

Prvi čovek crno-belih jasan.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović odgovorio je po završetku sezone na pitanje zbog čega crno-beli drugu godinu zaredom nisu igrali završnicu domaće košarkaške Superlige.

- Moram da kažem šta je istina, jer nismo ništa komentarisali tokom cele sezone. Kada smo otišli na dve utakmice u Madrid, nama je to jutro stigao zahtev za registraciju da igramo. Bio je administrativni propust što se nismo registrovali na vreme. Kada smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vratili, mi smo se obratili KLS da nam produži rok, ali su odlučili da ne žele da nam daju rok. Imali smo želju da igramo KLS. Ta liga nije nacionalna liga, ona je liga udruženih klubova, drži je nekoliko ljudi. Treba da se vrati u sastav KSS. Nemojte da je predstavljamo kao nacionalnu ligu – rekao je Mijailović za Sportal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.