MIHU MINIRA BAJERN: Mladi Škot svađa evropske velikane! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 16:48

MIHU MINIRA BAJERN: Mladi Škot svađa evropske velikane! (VIDEO)

Bolonja dobila žestoku konkurenciju.

Harts je ispao u drugu ligu u Škotskoj, pa neće nikako moći da zadrži talentovanog Erona Hikija. Ovaj 18 godišnji levi bek je privukao pažnju skauta širom Evrope, ima još godinu dana ugovor sa škotskim klubom, koji će od njegove prodaje pokušati da zaradi dva miliona evra.

Večeras (20.45) se zatvara Serija A, a jedina nedoumica je hoće li iz lige ispasti Đenova ili Leće. Đenova ima „zicer“ da obezbedi opstanak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dočekuje Veronu, ali joj samo pobeda garantuje miran san jer Leće u isto vreme čeka Parmu i ima samo bod manje. Kvota na Đenovu je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đenova – Verona.

To je već pristala da plati italijanska Bolonja, mladi fudbaler je već posetio klub koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović i čini se da bi karijeru mogao da nastavi u Seriji A.

Ipak, umešao se minhenski Bajern, zainteresovani su za talentovanog beka, naredne nedelje će Hiki posetiti prostorije Bavaraca.

Nije ni to sve, dva tima iz Premijer lige bi takođe da ga vide u svojim redovima, u pitanju su Aston Vila i Šefild junajted, dok i škotski šampion Seltik pomno prati situaciju oko fudbalera koji neodoljivo podseća na Liverpulovog Endrjua Robertsona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mia Kalifa, zvezda filmova za odrasle i velika navijačica Vest Hema.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GAZDA NAPOLIJA SE IZJASNIO: Pričao sam sam sa Ramadanijem, ODLUČIO sam da li ću da kupim Jovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020

Nije hteo ništa da krije...Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis izjavio je danas da je odbio da dovede srpskog fudbalera Luku Jovića iz Real Madrida...Napoli je umesto Jovića kupio nigerijskog napadača Viktora Osimhena iz Lila za rekordnih 50 miliona evra...Večeras (20.45) se zatvara Serija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.