MIHA ŠOKIRAO I FUDBALERE BOLONJE: Ostali smo bez teksta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHA ŠOKIRAO I FUDBALERE BOLONJE: Ostali smo bez teksta!

Srpski trener načinio gest koji se prepričava.

Siniša Mihajlović je oduševio Italiju. Ma, i šire. Trener Bolonje je prekinuo lečenje hemoterapijom od mesec i po dana kako bi se našao na klupi Bolonje u meču prvog kola Serije A protiv Verone u istoimenom gradu, a za taj gest je nagrađen ovacijama na stadionu. “Bentegodi”.

Mihajlovićev iznenandni potez je dirnuo i fudbalere Bolonje koji su sa mnogo više motiva uspeli da stignu do boda na gostovanju na startu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone.

- Za nas je to bilo neverovatno iznenađenje! Ostali smo bez teksta! Nismo očekivali Mihu pored terena. Još jednom je pokazao koliko je snažan. Nemam reči da ga opišem. Presrećni smo i impresionirani što je bio sa nama – izjavio je kapiten Bolonje Andrea Poli.

Meč u Veroni je završen nerešenim rezultatom, 1:1.

Pogledajte slike Siniše Mihajlovića i njegovih ćerki Viktorije i Virdžinije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.