MI: Kadetkinje bolje od Finske

Izvor: B92, 06.Jan.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MI: Kadetkinje bolje od Finske

Ženska kadetska rukometna reprezentacija Srbije ostvarila je i treću pobedu na Mediteranskim igrama za mlade u Tunisu.

Srpske rukometašice su u trećem kolu bile bolje od reprezentacije sa Finske 20:13, po trećinama 6:5, 7:4, 7:4, i tako osvojile maksimalnih pet bodova iz tog meča.

Naredni meč srpske kadetkinje očekuje od 16 časova, kada se sastaju sa selekcijom Crne Gore.

Reprezentaciju Srbije potom očekuju susreti sa Italijom, u sredu od 9 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Turske, u četvrtak od 10.30.

Pored pobede nad Finskom, kadetkinje Srbije bile su bolje i od reprezentacija Tunisa i Egipta.

Mediteranske igre za mlade održavaju se u Tunisu od 4. do 11. januara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MI: Rukometašice gaze sve pred sobom

Izvor: HotSport.rs, 06.Jan.2015

Ženska kadetska reprezentacija Srbije ostvarila je i treću pobedu na Mediteranskim igrama za mlade u Tunisu. One su danas bile bolje od reprezentacije Finske 20:13 (rezultati po trećinama (6:5,7:4, 7:4), i tako osvojile maksimalnih 5 bodova iz ovog meča. . . Danas od 16 sati rukometašice se sastaju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.