MESI ZA RUNIJA NIJE NAJBOLJI: Evo kome daje glas legendarni fudbaler

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 14:29

MESI ZA RUNIJA NIJE NAJBOLJI: Evo kome daje glas legendarni fudbaler

Trenutno Vejn radi u Americi.

Nekada jedan od najboljih fudbalera sveta, Englez Vejn Runi, sada trener DC junajteda iz Vašingtona (SAD) ocenio je koje po njegovom mišljenju trenutno prva vedeta na planeti.

- Haland je trenutno najbolji fudbaler na svetu. Lionel Mesi je najveći igrač, ali u ovom trenutku niko ne igra bolje od Erlinga. Oduzima dah od nivoa koji dostiže - rekao je Runi i nastavio:

- On je najbolji na svetu zbog brojki i performansi koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazuje, ali i zbog svog mentaliteta.

Norvežanin ove sezone igra na sjajnom nivou u dresu Mančester sitija, trenutno je na 42. utakmice postigao 48 golova uz šest asistencija.

Ekipa Pepa Gvardiole je u konkurenciji za tri trofeja, pobedom nad Šefild junjtedom su obezbedili plasman u finale FA kupa, u Premijer ligi su u trci sa Arsenalom za titulu, dok se u polufinalu Lige šampiona sastaju sa Realom iz Madrida.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.