MESI U PSŽ-U?! Leonardo potvrdio izjavu Nejmara: Normalno je

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 15:37

MESI U PSŽ-U?! Leonardo potvrdio izjavu Nejmara: "Normalno je"

Velika je želja kod Brazilca.

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo nije želeo da govori o potencijalnom dolasku Lionela Mesija iz, kako je rekao, poštovanja prema Barseloni.

Nedavno je Nejmar ‘podigao prašinu’ izjavom da želi ponovo da igra sa Mesijem u timu i da se nada da će se to dogoditi naredne godine.

- Normalno je da Nejmar tako nešto izjavi argentinskom novinaru. Pričali su o Mesiju i to je normalna tema - rekao je Leonardo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prštalo je u kup meču Zvezde i Zlatibora, na kraju je bilo 4:2, a ako očekujete sličan scenario u meču Superlige, gde će Zvezda biti gost, kvota na kombinazziju 2&GG je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zlatibor - Zvezda.

- Mi moramo da poštujemo druge. Mesi je još igrač Barselone. Mi nismo zadovoljni kada drugi pričaju o našim fudbalerima, tako da nećemo ni mi o tuđim. Sada nije vreme da pričamo o prelaznom roku. Moramo da ostanemo fokusirani na naše ciljeve - kaže Leonardo.

Mesi je tokom leta tražio da ode iz Barselone nezadovoljan situacijom u kojoj se našao katalonski tim. Na kraju je odlučio da ostane, a na leto će moć da napusti ‘Nou Kamp’ kao slobodan igrač.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.