MEGA POJAČANJE: Miško Ražnatović POTVRDIO da se Milosavljević vratio i da će igrati u srpskoj ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2021, 18:03

MEGA POJAČANJE: Miško Ražnatović POTVRDIO da se Milosavljević vratio i da će igrati u srpskoj ligi

Sjajn igrač.

Legendarni košarkaš Partizana Dragan Milosavljević vraća se u Srbiju. Ipak, ne ide među u crno-bele, već u redove gradkosg rivala Mege.

Dragan Milosavljevic, moved from Unicaja Malaga to Mega Soccer bet! He will join the team for Serbian league (play off)!#BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) April 1, 2021

- Dragan Milosavljević je prešao iz Unikahe u Megu. Pridružiće se timu za srpsku ligu - mnapisao je Miško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ražnatović.

Naravno, budući da je 1. april ostaje mogućnost da se šali, pa ćemo videti da li je ovo istina.

Još večeras (20.45) Makabi, i sledeće nedelje gostovanje Albi, i završiće se košmarna evroligaška sezona za Zvezdu. Ni Izraelci nemaju šanse za četvrtfinale, tako da će se u Pioniru odigrati takmičarski nebitan meč. Kvota na keca je 2,15, a na dvojku 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Makabi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.