MEGA BRUKA: Nemci osuli paljbu po svetskim šampionima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 18:07

"MEGA BRUKA": Nemci osuli paljbu po svetskim šampionima!

Debakl u kvalifikacijama...

Košarkaši Nemačke, aktuelni šampioni sveta, u nedelju uveče izgubili su od Bugarske u Botevgradu. Bugarari su napravili su veliko iznenađenje u kvalifikacijama za Evrobasket 2025. godine, a do trijumfa (67:62) predvodio ih je košarkaš Baskonije Kodi Miler Mekintajer, sa 23 poena, pet skokova i četiri asistencije. Poraz Nemaca, aktuelni vladari planete, koji su u finalu u Manili pobedili Srbiju, odjeknuo je širom košarkaškog sveta, a FIBA kvalifikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još jednom su pokazale da je sve moguće.

Poraz nacionalog tima nije najbolje dočekan u Nemačkoj, jer tamošnji Bild je neuspeh od Bugarske nazvao "mega brukom".

Ništa manje kritičan nije bio i nekadašnji reprezenatativac Per Ginter.

- To je jednostavno bilo sr*nje od izdanja! Imali smo dosta igrača koji su bili zaokupljeni sami sobom, pa stvari nisu išle pojedinačno. Ako šutiraš na koš 61 put, a samo 18 uđe, jasno je da niko nema dobar osećaj u rukama i da se ne oseća ugodno. To je bilo stvarno ružno! Za mene su to bila pojedinačna nepojavljivanja. Ovakvo veče nećemo doživeti sledećih pet godina - rekao je Ginter.

Nemačka je februarski prozor završila sa skorom 1-1, pošto je u prvoj rundi grupe D pobedila Crnu Goru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.