MANE RAZOČARAN: Gore od ovoga nije moglo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 19:57

MANE RAZOČARAN: Gore od ovoga nije moglo (FOTO)

Razočaravajuća sezona Liverpula.

Sadio Mane, reprezentativac Senegala, nije zadovoljan partijama, koje je tokom ove sezone pružao za Liverpul.

Na 32 meča Premijer lige postigao je devet golova, od toga samo tri na Enfildu. U celoj sezoni ukupno 13 puta je zatresao mrežu rivala.

- Ovo je najgora sezona u mojoj karijeri. Moram to da priznam. Ako me pitate šta nije u redu, iskreno ne mogu da vam dam tačan odgovor. Trudim se da uvek budem pozitivan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mada postoje neke stvari koje mi nisu jasne - izjavio je Mane.

Sadio Mane is searching for answers 😔 pic.twitter.com/zSe2eg4PeH

— ESPN FC (@ESPNFC) May 11, 2021

Senegalac je radio i detaljna lekarska ispitivanja.

Banjalučki Borac je na pragu titule u Bosni posle 10 godina, ali daleko od toga da je završio posao. Poravnat je sa Sarajevom, a večeras (20.00) mu u goste dolazi Zrinjski koji se bori za izlaz u Evropu. Kvota na keca je 1,98, iks je 3,25, a dvojka 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Borac - Zrinjski.

 Testirao sam telo. Pitao sam se da li se pravilno hranim, treba li nešto da promenim. Ispostavilo se da je sve u redu. Suština je da shvatim da u životu ima uspona i padova i verujem da ću napornim radom ponovo biti na nivou na kojem želim da budem - istakao je Mane.

Liverpul se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli Premijer lige sa 57 bodova. Imaju šest bodova manje i meč manje u odnosu na Lester koji je na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.