MANĆINI KROTI RONALDA I EKIPU: Italijan preuzima Portugalce

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANĆINI KROTI RONALDA I EKIPU: Italijan preuzima Portugalce

Dok se na početku samo šuškalo da bi Paula Benta na klupi reprezentacije Portugalije mogao da zameni italijanski stručnjak Roberto Manćini, mediji sa „čizme“ sada tvrde da su pregovori Fudbalskog saveza i proverenog stručnjaka u završnoj fazi.

Prema saznanjima istih medija Manćini je prihvatio sve uslove koje su pred njega postavili Portugalci pa je samo pitanje dana kada će nekadašnji trener Aleksandra Kolarova i Matije Nastasića u Mančester Sitiju preuzeti kormilo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jednog od protivnika reprezenatcije Srbije u kvalifikacijama za Euro 2016.
Podsećamo da je Bento napusti kormilo Portugalaca nakon šokantnog poraza od Albanije na domaćem terenu na startu kvalifikacija, koji se nadovezao na slabe partije selekciji na Mondijalu u Brazilu.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

MALO IM PARA: Geri Nevil: Mančester mora da potroši još 100 miliona ako želi rezultat


JAVNI POZIV: Grobari, sami pronađite i osudite one koji su kačili antisemitski transparent


PEH ZA JJ: Predala meč zbog povrede




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.