MAMIĆ ZAPRETIO: Ako to URADITE ubiću se kao PRALJAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAMIĆ ZAPRETIO: Ako to URADITE ubiću se kao PRALJAK

Bivši predsednik Dinama optužen za izvlačenje novca putem ofšor kompanija.

Bivši predsednik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić rekao je kako neće živ doći u hrvatski zatvor.

Vrhovni sud je odbio predlog za izuzeće predsednika Kantonalnog suda u Osjeku u drugom predmetu protiv Zdravka Mamića.

U njemu je optužen za izvlačenje novca preko ofšor kompanija. Ova odluka znači uklanjanje poslednje prepreke za raspisivanje nove poternice za Zdravkom Mamićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To samo znači da njegovo dvojno državljanstvo neće biti prepreka za izručenje Hrvatskoj.

- Ako me budu na silu prebacili, ja sam već davno obećao šta ću da napravim. Živ se neću pojaviti pred hrvatskim sudom. Neću sedeti ni u Hrvatskom zatvoru, ali u bosanskom bez problema. Vrlo jednostavno, biće ponovljen slučaj Praljak. Šta više hoćete od mene? rekao sam da ne bih živ otišao na hrvatski sud i to je to - rekao je Mamić za Index.hr.

Zdravko Mamić: Ako me probaju izručiti, otrovaću se kao Praljak https://t.co/epfzFDobHO

— BL Portal (@Banja_Luka_Info) 06. јун 2019.

Mamić je iskoristio priliku da prokomentariše sudije i suđenje u Hrvatskoj.

- Meni su sudije koje su sudile rekle da ću biti slobodan. Ja sam se sa njima družio, viđao, pio i znao sam da ću biti slobodan. Meni su čak moji advokati rekli da ću biti slobodan,a onda je na te iste sudije izvršen pritisak. Rečeno mi je da je celo sudijsko veće ucenjeno u Osjeku i nisam imao izbora- istakao je Mamić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.