MALER ZA MALEROM: Zvezda bez pola tima u Gentu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 13:36

MALER ZA MALEROM: Zvezda bez pola tima u Gentu

Crveno-beli oslabljeni u Belgiji.

Posle tri nedelje pauze nastavlja se takmičenje u Ligi Evrope, a fudbalere Crvene zvezde očekuje gostovanje u Gentu. Prvak Srbije teško je izašao na kraj na stadionu “Rajko Mitić” sa najboljim timom Belgije prošle sezone, pa će tim Dejana Stankovića imati težak posao na predstojećem gostovanju.

Večiti derbi večeras od 21.00 u ABA ligi - posle dve  velike pobede u Evrokupu (Uniks i Huventud), Partizan čeka Zvezdu, a s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obzirom na mnogo boilji start sezone, crveno-beli su veliki favoriti. Tako je kvota na pobedu Partizana čak 3,50, a na Zvezdu 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Mladom treneru pripremu utakmice u velikoj meri otežava nepovoljan zdravstveni bilten. Sigurno je da zbog korona virusa u timu neće biti Milaan Rodića, Aleksandar Katai će izostati zbog povrede primicača, a male šanse da se nađu u timu od prvog minuta daju se Marku Gobeljiću i Željku Gavriću.

Podsetimo, u timu zbog suspenzije neće biti ni Seku Sanogo, pa je moguće da će crveno-beli izaći na teren u modifikovanoj formaciji 3-4-2-1 kao protiv Hofenhjama u prvoj rundi L grupe Lige Evrope.

Duel Genta i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 18.55 časova.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.