MAKABI U PROBLEMU: Lorenco Braun nekoliko nedelja van terena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 19:59

MAKABI U PROBLEMU: Lorenco Braun nekoliko nedelja van terena!

Nove muke "ponosa Izraela"...

Problem za problemom se niže za Makabi, koji je nakon serije poraza u Evroligi ostao izgleda bez Lorenca Brauna na neodređeni period. Kako javlja "Jurohups", plejmejker ima problem sa povredom leđa.

Kako se navodi, Braun već nekoliko nedelja ima problem sa bolom i poslednjih nekoliko utakmica igrao je pod injekcijama. Tim iz Tel Aviva je bio u padu forme, što se i poklopilo sa navedenim problemom.

Dodaje se da je početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelje Lorenco osetio pogoršanje, zbog čega nije putovao sa ekipom u Pirej, gde je Olimpijakos slavio sa 89:72.

Ne postoji tačan podatak koliko će biti odsutan, ali pauza bi prema prognozama treba da traje dve do tri nedelje.

Braun od početka sezone u proseku daje 13.7 poena uz 6.1 asistenciju i 2.5 skokova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.