Izvor: HotSport.rs, 10.Nov.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJSTOR I U 38. GODINI: Rekoba golčinom rešio najveći urugvajski derbi! (VIDEO)

Nekadašnji fudbaler Intera Alvaro Rekoba i u svojoj 38. godini dokazuje da je veliki majstor ove igre.

On je u pobedi svog Nasionala nad Penjarolom u velikom urugvajskom derbiju, postigao pogodak iz slobodnog udarca u nadoknadi vremena za veliku pobedu od 2:1.
Prethodno su fudbaleri Penjarola vodili do 91. minuta kada je izjednačio Fernandez, a nekoliko trenutaka kasnije na scenu je stupio Rekoba, što možete pogledati na 3:03 u sledećem prilogu:

hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekoba pogađa za trijumf pre sudijinog zvižduka i u 38. godini /VIDEO/

Izvor: Blic, 11.Nov.2014, 09:57

U derbiju urugvajskog šampionata nekadašnja zvezda Intera Alvaro Rekoba doneo je pobedu svom timu Nasionalu protiv Penjarola, postigavši gol iz slobodnog udarca sa 30 metara u 95. minutu utakmice...Utakmica između Nasionala i Penjarola završena je rezultatom 2:1, a Alvaro je pokazao da mu godine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.