MAJAMI: Serena Vilijams osvojila titulu

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Mar.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJAMI: Serena Vilijams osvojila titulu

Serena Vilijams osvojila je turnir Masters serije u Majamiju pobedom protiv Kineskinje Li Na od 2:0, po setovima 7:5, 6:1.
(FOTO: AP)
Amerikanka je do 11. pobede u njihovom 12. međusobnom duelu došla posle jednog sata i 59 minuta igre.
Vilijamsa je loše ušla u finalni meč dozvolivši Li dva brejka u prvom setu.
Li je povela s 5:2 u prvom setu i dva puta je servirala za vođstvo od 1:0, ali je Serena Vilijams odličnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << igrom došla do preokreta osvojivši šest uzastopnih gemova.
Drugi set obeležila je dominacija Serene Vilijams koja je dva puta oduzela servis Kineskinji i lako došla do trijumfa.
Vilijams je i dalje vodeća u konkurenciji teniserki sa osvojenih 12.660 bodova, Li je druga sa 6.215, a Agnješka Radvanska treća sa 5.441 bodom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Serena Vilijams: Obožavam ovaj turnir

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2014, 22:08

Serena Vilijams osvojila je sedmu titulu u Majamiju, a 59. ukupno, nakon finala u kojem su igrale dvije najbolje teniserke svijeta. Amerikanka je zaostajala dva brejka u prvom setu, ali je ipak uspjela da savlada Kineskinju Na Li (7:5: 6:1).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.