Lukić u drugoj brzini

Izvor: KGsport.info, 25.Feb.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić u drugoj brzini

Jovan Lukić sa dva pogotka srušio srpskoligaša sa Bubnja (Foto: N. Kotlajić)

Prijateljski susret gradskih rivala Radničkog 1923 i Šumadije 1903 pripao je prvoligašu, koji je slavio sa 2:1 (2:1) i tako upisao četvrtu pobedu tokom pripremnog perioda.
„Crveni“ su poveli u 22. minutu kada je Jovan Lukić spretno reagovao na ubačenu loptu i zatresao mrežu srpskoligaša sa Bubnja.
Samo desetak minuta kasnije isti igrač je udvostručio prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Radničkog 1923. Matejević je posle bega po levoj strani poslao loptu pred gol Šumadije, gde se ponovo našao Lukić da je prosledi u gol.
Izabranici trenera Stakića su brzo uspeli da se rezultatski vrate u utakmicu pogotkom Pavlovića u 37. minutu, ali to je bilo sve što su uspeli da učine na ovom susretu. Doduše, Aleksić je početkom drugog poluvremena imao priliku da savlada Rumenića, koji je krajnjim naporom izbacio loptu u korner.
Na drugoj strani, Radnički je mogao i do ubedljivije pobede, ali Vićentijević, a potom i Aleksijević nisu bili precizni u završnici.
RADNIČKI 1923 – ŠUMADIJA 1903  2:1 (2:1)
Pomoćni teren stadiona „Čika Dača“
Gledalaca: 100
Sudija: Nikola Radević (Kragujevac)
Strelci: Lukić u 22. i 35. za Radnički 1923, a Pavlović u 37. minutu za Šumadiju 1903
RADNIČKI 1923: Raičević, Varjačić, Matejević, Vidović, M. Ilić, Dragačević, Lukić, Cvijović, Maksimović, Miljuš, Gavrović. Igrali su još: Rumenić, Najdanović, Todorović, Petrović, Marković, Božović, Hvang, Vićentijević, Živanović, Aleksijević, Đurđević, O. Ilić.
ŠUMADIJA 1903: Pešić, Živković, Baroš, Andrić, Vranić, Milosavljević, Vidić, Trajković, Jovanović, Aleksić, Đorđević. Igrali su još: Miletić, Pavlović, Jotović, Nedeljković, Mihailović, Živanović.
Devetu i pretposlednju proveru igrači kragujevačkog prvoligaša imaće u sredu, kada će na pomoćnom terenu stadiona „Čika Dača“ ugostiti Smederevo.

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.