Lukaku 99,9% dobija novi ugovor

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukaku 99,9% dobija novi ugovor

Ali, može da ode na leto iz Evertona

Menadžer Romelua Lukakua, Mino Rajola, istakao je da napadač Evertona 99,9 odsto dobija novi ugovor na Gudison Parku.

Ovi razgovori vode se od avgusta ove godine, a iako Lukaku ima još dve i po godine petogodišnjeg ugovora koji je potpisao 2014. godine, sada će dobiti i nagradu obliku plate od 100.000 funti nedeljno.

"Razgovaramo sa klubom u dobrom raspoloženju. Ne vidim da ima velikih problema. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Samo je pitanje kada će detalji biti stavljeni na papir. Ako bude dovoljno dobar na terenu, razgovaraćemo o odlasku na leto. Ali, u fudbalu je teško gledati mnogo unapred", rekao je Rajola.

Lukaku je ove sezone posigao devet golova u Premijer ligi i trenutno je peti strelac u šampionatu. Ispred su Dijego Kosta (13), Aleksis Sančez (12), Zlatan Ibrahimović (11) i Serhio Aguero (10).

Everton bi ove zime mogao da bude aktivan pošto su neke od meta tima sa Gudisona Morgan Šnajderlin i Memfis Depaj iz Mančester Junajteda, te 19-godišnji fudbaler Čarltona Ademola Lukman.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.