Luka Jović za trijumf Ajntrahta i prvo mesto liste strelaca

Izvor: RTS, 19.Jan.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović za trijumf Ajntrahta i prvo mesto liste strelaca

U Bundesligi je počeo drugi deo sezone (čuveni Rückrunde), ali malo toga novog se dešava, makar u Frankfurtu, gde Ajntraht nastavlja sa pobedama, nošen i golovima Luke Jovića.
Pred 50.000 navijača ekipa Adija Hutera postigla je tri gola u desetak minuta prvog dela meča sa Frajburgom. Haler je bio strelac u 36. minutu, Rebić je postigao gol četiri minuta kasnije, a u nedugo zatim pogodio je i Jović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Nils Petersen je postigao jedini gol za Frajburg, u drugom delu.
Luka Jović je postigao svoj 13. gol, čime je izbio na čelo liste strelaca u Bundesligi (mladi napadač je postigao ukupno 18. golova u sezoni do sada).
U Leverkuzenu ekipa domaćeg Bajera poražena je od Borusije iz Menhengladbaha (0:1), dok je Augzburg, takođe kao domaćin, izgubio od Fortune iz Dizeldorfa (1:2).
Rapsodiju gostiju u nemačkoj Bundesligi nastavili su Verder i Majnc, koji su slavili protiv Hanovera (0:1), odnosno Štutgarta (2:3).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jović za trijumf Ajntrahta i prvo mesto na listi strelaca

Izvor: RTS, 19.Jan.2019

U Bundesligi je počeo drugi deo sezone (čuveni Rückrunde), ali malo toga novog se dešava, makar u Frankfurtu, gde Ajntraht nastavlja sa pobedama, nošen i golovima Luke Jovića. . Pred 50.000 navijača ekipa Adija Hutera...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.